Ens trobem en procés d’actualització de la web per adaptar el contingut a la nova llei de suports a les persones amb discapacitat.
Disculpeu les molèsties.

Benvinguda

Benvinguts a Lluís Artigues - Drets i Suports, entitat amb compromís social que forma part del Grup Sant Pere Claver. La Fundació Lluís Artigues (Estatuts) és una entitat sense afany de lucre creada per iniciativa i amb el suport de Sant Pere Claver - Fundació Sanitària.

La seva missió és la de vetllar pel benestar de les persones afectades per una malaltia mental, disminucions psíquiques o malalties pròpies de l'envelliment, que hagin vist modificada la seva capacitat d'obrar per una sentència judicial i que necessiten d'un tutor extern ja sigui perquè no tenen família o aquesta no es troba en condicions per fer-se càrrec.

El Grup Sant Pere Claver treballa amb la voluntat de ser un centre obert en el territori amb més de sis equipaments que presten atenció integral als nostres pacients, usuaris i familiars, compaginant la vessant científica i humana de l'assistència amb el compromís i els valors que acompanyen la salut i el benestar.

Des de l'any 2012, el nou Pla Estratègic 2012-2015 defineix com a prioritàri la consolidació del creixement i adaptació als nous reptes socials, econòmics i de l'entorn social. Volem seguir esdevenint una organització accessible, propera, dinàmica i innovadora envers les persones amb la voluntat que des de fa més de 65 anys ens caracteritza i ens han fet créixer.

Sigues benvingut, et convidem a coneixe'ns per estar  


Carles Descalzi
Gerent