Ens trobem en procés d’actualització de la web per adaptar el contingut a la nova llei de suports a les persones amb discapacitat.
Disculpeu les molèsties.

La teva opinió ens interessa

A la Fundació Lluís Artigues tenim com a objectiu la millora contínua; per això totes les opinions compten i ens ajuden a seguir avançant i plantejant nous reptes. Dóna'ns la teva opinió sobre qualsevol aspecte de la Fundació. Tant si és de la web, de la informació que l'hàgim proporcionat, de l'atenció telefònica, de l'acompanyament als/les usuaries o del confort de les nostres instal·lacions. Si vols expressar alguna idea o tens algun suggeriment sobre els nostres serveis, t'agrairem que ens enviïs un correu electrònic a direccio@fla.cat.

Ens interessa tot, qualsevol comentari, suggeriment, queixa o reclamació que ens puguis fer, per tal de millorar el nostre servei. En tots els casos rebràs una resposta i, sempre que sigui pertinent, una solució al problema plantejat. El nostre equip intentarà facilitar-te la informació necessària amb rigor i professionalitat.

A continuació trobaràs els qüestionaris de: Satisfacció dels serveis i Reclamacions a la FLA que et permetrà puntuar els diferents aspectes que conformen la satisfacció del client; però també pots optar per escriure'ns un correu electrònic amb tota l'extensió i el detall que vulguis imprimir a la teva exposició.